INTRODUCERE

TEGERO & CO îşi respectă clienţii şi se mândreşte cu oferta serviciilor oferite în industria actuală.

Pentru a facilita relaţia comercială şi a oferi cea mai bună experienţă, TEGERO & CO colectează date personale atunci când te adresezi angajaţilor societăţii prin intermediul Website-ul www.tegero.com

Scopul acestui document de Politică de Confidenţialitate este să descrie tipurile de date personale colectate atunci când foloseşti Website-ul sau Aplicaţiile, de a explica practicile şi politicile noastre de colectare, folosire şi distribuire a informaţiei colectate despre şi de la tine şi de a explica drepturile pe care tu le ai fată de datele tale personale pe care noi le colectăm.

Această Politică de Confidenţialitate se aplică indiferent de modul în care accesezi Website-ul, fie de la computerul personal, un device mobil sau orice alt timp de tehnologie şi device. Dacă ai întrebări sau solicitări  ne poti contacta la adresa de e-mail protectia_datelor@tegero.com

Politicile şi procedurile suplimentare legate de colectarea de date personale sunt descrise înTermenii şi Condiţiile noastre.

1.CINE este responsabil de procesarea datelor tale personale?

Entitatea responsabilă pentru procesarea datelor tale personale este SC TEGERO & Co SRL, cu sediul social in loc Sibiu, Str Alba Iulia, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu, cu nr J32/2/1999, având CUI RO11360803.

 

2.CE INFORMATII include şi CÂND sunt procesate informatiile tale personale?

SC TEGERO & CO SRL cu denumirea comerciala www.tegero.com solicită acordul tău pentru a procesa anumite informatii personale pentru a putea oferi serviciul dorit, după cum urmează:

2.1. SC TEGERO & CO SRL cu denumirea comerciala www.tegero.com colectează date personale atunci când soliciti servicii sau asistentă din partea angajatilor societatii prin intermediul Website-ului sau in scop de marketing. Aceste date personale includ:

 • Informatii de identificare (nume, prenume, CNP)
  • Informatii de contact (e-mail, număr de telefon, adresa)
  • Informatii utilaje detinute (serie sasiu, numar ore functionare)

 

3.DE CE şi CUM sunt procesate informatiile tale personale?

3.1. SC TEGERO & CO SRL cu denumirea comerciala www.tegero.com, va folosi datele tale personale colectate pentru următoarele scopuri:

 • Pentru a-ti putea oferi raspuns la intrebarile dumneavoastra; pentru a-ti putea oferi serviciile noastre
  • Pentru a opera şi îmbunătăti relaţiile şi serviciile
  • Marketing Digital – Pentru a-ti prezenta oferte personalizate şi materiale de marketing, noi colectăm date personale. Poti oferi acceptul tău la o dată ulterioară sau anula un acord existent pentru aceste servicii cu ajutorul portalului nostru dedicat de management al acordului integrat în contul tău personal, trimitând un e-mail la protectia_datelor@tegero.com.
  • In situatia in care doriti o colaborare cu societatea noastra, SC TEGERO & CO SRL va colecta şi prelucra datele Dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri: intocmirea contractului de vanzare/cumparare, procesarea comenzii, emiterea facturii, livrarea marfii sau prestarea serviciilor la adresa beneficiarului

3.2. Protectia Informatiilor Personale

SC TEGERO & CO SRL cu denumirea comerciala www.tegero.com nu va vinde, dezvălui sau închiria informatiile tale personale către nici un tert în alte moduri decât este prevăzut în Politica de Confidentialitate. Însă, vom putea dezvălui informatiile tale personale către terti, în următoarele cazuri:

 • În cazul în care vindem sau cumpărăm alt business, bunuri sau actiuni, putem dezvălui datele tale personale către vânzătorii sau cumpărătorii acestor afaceri, bunuri sau actiuni.
  • În cazul în care suntem obligati să dezvăluim datele tale personale pentru a ne supune oricărei reglementări legale, pentru a impune sau aplica Termenii şi Conditiile noastre, sau pentru a proteja nouă, clientilor noştri sau altora drepturile, proprietatea şi siguranta.
  • În cooperarea cu autoritătile legale sau de control pentru a impune legea sau pentru a investiga activităti nelegale cum ar fi frauda. Ne mentinem dreptul de a dezvălui orice informatie personală despre tine către autoritătile legale, de control sau guvernamentale în cazul în care considerăm, la propria discretie, că este necesară sau îndreptătită o astfel de actiune, fiind în legătură cu orice investigatie de fraudă sau ilegalitate.
  • Mai putem dezvălui anumite date personale către provideri de servicii terti neafiliati, agenti sau contractori independenti care ne ajută la mentinerea site-ului oferind servicii administrative către noi (inclusiv, dar fără a se limita la, procesarea şi completarea ordinelor, oferirea relatiilor pentru clienti, mentinerea şi analizarea datelor, trimiterea unor mesaje pentru clienti din partea noastră, colectarea datelor, selectarea câştigătorilor şi oferirea premiilor din cadrul concursurilor, precum şi alte tipuri de promotii). Căutăm să asigurăm ca aceşti terti neafiliati să nu folosească datele personale pentru alt scop decât cel de a oferi serviciile administrative pentru care sunt responsabili. Acest gen de colaborări sunt realizate sub contracte în care tertii sunt obligati să respecte standardele de confidentialitate cerute de lege în timpul procesării datelor tale personale şi să folosească informatia doar pentru scopul contractat.
  • De asemenea, în situaţia în care optaţi pentru produsele şi/sau serviciile oferite de societatea noastră, vă informăm că pentru îndeplinirea acestora, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dvs. Categoriile de furnizori pot fi: furnizori pentru realizarea de lucrări administrative şi operaţionale în sprijinul relaţiilor noastre cu dvs. (acestia vor fi obligati conform obligaţiilor contractuale şi conform altor obligaţii legale să respecte confidenţialitatea datelor dvs şi să vă respecte intimitatea, şi vor avea acces doar la datele necesare pentru realizarea funcţiilor acestora); furnizorii IT (care găzduiesc sau sprijină sistemele noastre IT, inclusiv informaţii despre dvs), companii de management al sediului (care monitorizează securitatea fizică a clădirilor noastre), furnizorii de servicii financiare şi de management contabil.

3.3 Nu vom dezvălui informaţiile tale personale către terţi din afara teritoriului Uniunii Europene, în ţări în care regimul protejării informatiilor personale nu are un regim adecvat. Însă, în cazul în are un astfel de eveniment se va produce vom lua toate măsurile necesare de a asigura că informatiile tale personale sunt securizate la fel ca în UE/EEA şi în concordantă cu această Politică de Confidentialitate şi legislaţia în vigoare. În plus, vom actualiza actualul document de Politică de Confidentialitate pentru a reflecta transferul de date transforntalier şi măsurile relevante de siguranţă întreprinse pentru protejarea confidenţialităţii.

 

4.CÂT TIMP VOM PĂSTRA INFORMAŢIILE TALE PERSONALE

Este o parte a politicii noastre de a reţine informatiile personale ale clientilor atât cât este necesar pentru scopul în care au fost iniţial obţinute, în acord cu principiile Data Minimisation and Storage Limitation, pe perioada derulării relaţiilor contractuale cu Dvs., precum şi ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripţie. De asemenea, aliniem reţinerea informaţiilor cu potenţiale diferenţe ce pot apărea din drepturile tale de confidenţialitate (te rugăm să vezi sectiunea 5).  Însă, în unele cazuri, unele informaţii cu caracter personal pot fi reţinute pe o durată mai lungă de timp, din motive legale sau scopuri legitime.

 

 5.DREPTURILE TALE CU PRIVIRE LA INFORMAŢIILE CU CARACTER PERSONAL

5.1 În orice moment în care noi păstrăm şi procesăm datele tale cu caracter personal, ai următoarele drepturi de a solicita în mod legitim o cerere prin intermediul contului tău personal sau pe pagina Solicitari GDPR:

 • Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa datele personale pe care le stocăm despre tine;
  •Dreptul de rectificare – ai dreptul de a corecta datale pe care le stocăm despre tine, dacă acestea sunt incomplete sau incorecte. Pe larg în sectiunea 7 a documentului curent;
  •Dreptul la ştergere – poţi solicita ca datele pe care le stăcam despre tine să fie şterse din bazele de date şi suntem obligaţi să satisfacem această cerere în anumite circumstanţe;
  •Dreptul la restricţie a procesării datelor – ai dreptul de a solicita restricţionarea procesării datelor personale şi suntem obligati să satisfacem cererea atunci când anumite conditii se aplică
  •Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a transfera datele deţinute de noi despre tine către altă organizatie;
  •Dreptul la obiecţie – ai dreptul de a obiecta faţă de anumite activităţi de procesare, atunci când anumite condiţii se aplică;

5.2 Vom analiza cererile tale şi vom răspunde cu detalii despre starea cererii (acceptarea cererii, acceptarea parţială a cererii, respingerea cererii), cât mai curând posibil şi nu mai mult de o lună de zile de la trimiterea cererii.

În cazul în care SC TEGERO & CO SRL  refuză cererea ta legată de Data Privacy Rights, vom oferi şi un motiv. Ai dreptul de a contesta motivul către autoritătile competente sau DPO (aşa cum este descris în paragraful 10 al acestui document).

5.3 Ne rezervăm dreptul de a refuza cererile care sunt plasate prea des, cele care solicită un efort tehnic disproporţionat, cele care pot avea consecinte tehnice disproporţionate, cele care aduc altor persoane un risc de încălcare a confidenţialitătii sau cele care sunt foarte nepractice.

7.SECURITATE

7.1 Protecţia informaţiilor tale personale este cea mai importantă pentru societatea noastră şi, de aceea, ne strădium constant pentru a oferi cele mai bune metode de protejare a datelor tale personale, de prevenire a accesului neautorizat şi/sau posibilelor modificări. Aceste metode includ proceduri tehnice, monitorizare şi paşi de urmărire necesari prevenirii folosirii greşite a datelor personale, accesului neautorizat sau dezvăluirea, pierderea, alterarea şi distrugerea.

8.SCHIMBĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

8.1 Ne străduim să verificăm constant şi să actualizăm Politica de Confidentialitate pentru a fi în pas cu potentialele schimbări legislative şi a oferi o protecţie optimă a confidenţialităţii. Orice update va fi comunicat prin intermediul paginii Website-ului.

10.CONTACTEAZĂ-NE

În orice moment, dacă nu ai aderat la prezentele prevederi din documentul curent de Politică de Confidenţialitate sau din orice alt motiv legat de Confidenţialitate, te rugăm să ne scrii le adresa de email protectia_datelor@tegero.com.

 

 

Accept politica de confidentialitate – [ultimate_gdpr_policy_accept]