Constatari tehnice si interventii rapide

Tocmai ati constatat ca utilajul dvs nu mai functioneaza bine si nu stiti de unde vine problema.
Noi va ajutam sa aflati in cel mai scurt timp ce defectiuni are utilajul si putem interveni imediat pentru repararea acestuia, la cerere bineinteles.
Service-ul Tegero este echipat cu piese de inalta calitate, iar echipa are o vasta experienta in spate, lucrari care ne recomanda pentru constatarea defectiunilor si stabilirea cauzelor, cu o acuratete mare.
Suntem specializati in detectarea specializata a motoarele Deutz si a utilajelor O&K.
Dupa ce s-au stabilit care sunt defectiunile, echipa noastra va explica in ce constau reparatiile.
La cererea dvs echipa Tegero poate interveni imediat, pentru a va repara utilajul in cel mai rezonabil timp, dupa ce s-au stabilit de comun acord datele legate de pret si piesele ce umeaza sa fie folosite.

constatari_tehnice_new
service utilaje de santier

Reparatii capitale

TOTUL PENTRU UTILAJUL TAU!
Cand vrei sa faci o reparative capitala e foasrte greu sa gasesti toate la un loc: de la reparatii motor, pompe si motoare hidraulice, pana la reparatii transmisii si instalatie electrica si electronic, chiar si lucrari mecanice.
La noi ai ajuns bine caci vei putea ingriji utilajul pe toate aceste parti, intr-un singur loc! Echipele noastre de specialisti se completeaza pentru a face un intreg.

Service stivuitoare

Echipa Tegero ofera pe langa piese de schimb de calitate superioara si servcii de reparatii la cele mai inalte standarde. Oferim service pentru stivuitoare, fie ca vorbim de reparatii sau revizii tehnice periodice, avand autorizatie ISCIR.

Achizitionarea unui stivuitor nou implica costuri enorm de mari iar activitatea dvs trebuie sa continue in bune conditii, astfel singura solutie este sa alegeti un service autorizat, echipat cu produse de calitate si personal inalt calificat, pentru ca utilajul dvs sa reintre in procesul de productie cat mai repede cu putinta. Noi va ajutam sa nu pierdeti timp sau clienti si va garantam reparatii ale stivuitoarelor care sa dureze in timp. Suntem dedicati clientilor, astfel ca timpul in care stivuitorul dvs va sta in service sa fie cel mai redus cu putinta.

iscir1
hidraulica

Hidraulica

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI
Reparatia se face conform constatarii tehnice – Piesele utilizate sa fie aprovizionate prin societatea noastra – Mentenanta si reviziile periodice se fac de catre societatea noastra – Curatarea instalatiei hidraulice / schimbarea uleiului hidraulic daca e cazul – verificarea furtunurilor hidraulice / inlocuirea lor daca sunt deteriorate – Inlocuirea filtrelor hidraulice – inainte de montaj se umple pompa sau hidromotorul cu ulei si se amorseaza intreaga instalatie hidraulica

Revizii periodice

Reviziile sunt mai importante decat multi cred. Acestea pot preveni daune mari care ar putea sa iti afecteze nu soar utilajul ci intreaga activitate. Pe baza de contract iti facem reviziile de cate ori este nevoie, conform planului de revizii periodice recomandat de catre producator. La fiecare revizie echipa delegata va face si o constatare generala a utilajului.

revizii_periodice_v2
Furtunuri-hidraulice

Sertizari furtunuri hidraulice

Sertizam furtunuri hidraulice la sediul nostru conform modelului. Presa de sertizat este de cea mai buna calitate si poate sertiza furtunuri incepand cu DN 06 si pana la DN 50. Gasiti la noi cele mai bune stocuri pentru furtunuri hidraulice, precum si bucsi, armaturi, cuple rapide de diferite tipo-dimensiuni. In plus echipa noastra de service poate asigura demontarea / remontarea furtunurilor de pe utilaj la cerere in vederea repararii sau inlocuirii lor.

Motoare-diesel

Tegero se adreseaza companiilor de constructii dar si persoanelor fizice, venind cu solutii pentru repararea utilajelor. Noi va oferim intreaga gama de piese de schimb pentru utilajele de constructii de care dispuneti.

AKERMAN FIAT LINDE
AMMANN FUCHS MASSEY FERGUSON
ATLAS FURUKAWA MITSUBISHI
BENATI HANIX NEUSON
BOBCAT HANOMAG NEW HOLLAND
BOMAG HITACHI HBM-NOBAS
CASE HYUNDAI O&K
CASE-POCLAIN IHI FERMEC
CATERPILLAR JCB SAMSUNG
DAEWOO KOBELCO SCHAEFF
DEMAG KOMATSU TEREX
DOOSAN KRAMER VOLVO
FAI KUBOTA YANMAR
FAU-FRISCH LIEBHERR ZEPPELIN