www.tegero.ro – este denumirea comerciala a SC TEGERO & CO SRL, persoană juridică cu sediul în Sibiu, Str. Turda Nr. 15A, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul nr. J32/2/1999, având CUI RO11360803.

 

Vă rugăm să citiţi aceşti termeni şi condiţii cu atenţie pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor şi a condiţiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înţelegerea (contractul) dintre părţi.

 

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.tegero.ro, SC TEGERO & CO SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestuia, precum şi Politica de confidenţialitate, Termenii şi condiţiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

 

Drepturi de autor

Conţinutul site-ului www.tegero.ro este proprietatea SC TEGERO & CO SRL. TEGERO & CO garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.tegero.ro, în interes personal (informare) şi nu îi confer dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TEGERO & CO fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC TEGERO & CO SRL şi este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parţială sau în întregime a site-ului este strict interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare privind protecţia drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteţi pe deplin acord cu cele mai sus menţionate.

 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SC TEGERO & CO SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului.

 

Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele personale (respectiv numele şi prenumele dumneavoastră şi adresa de e-mail) însă refuzul face imposibila comunicarea/primirea răspunsului la intrebările dumneavoastră de la personalul SC TEGERO & CO SRL.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justitţei. De asemenea, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale şi să solicitaţi stergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa către SC TEGERO & CO SRL din pagina de Solicitari GDPR de pe site-ul nostru sau cu o cerere scrisa, datată şi semnată. SC TEGERO & CO SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

 

SC TEGERO & CO SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor săi. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum şi o procedură validă de renunţare la subscriere.

 

Conciliere

În cazul în care aveţi o nemulţumire în legatură cu serviciile oferite de SC TEGERO & CO SRL, vă rugăm să ne adresaţi un e-mail pe adresa: protectia_datelor@tegero.com. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care conflictul nu s-a soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecătă române de la sediul TEGERO & CO SRL.

 

Alţi Termeni

Aceşti termini şi condiţii reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră şi SC TEGERO & CO SRL pentru utilizarea acestui site.

 

SC TEGERO & CO SRL verifică periodic exactitate a informaţiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanţie, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conţinutul şi disponibilitatea site-ului.

 

 

Accepta termenii si conditiile – [ultimate_gdpr_terms_accept]